Pikavippikone – 20 – 400 Vippejä

pikavippikonePikavippikone-pienlainapalvelusta on mahdollisuus hakea lainaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksien käsittely ja rahojen siirrot asiakkaan pankkitilille tapahtuu kuitenkin vain palvelun aukioloaikoina eli arkisin klo. 9-20. Palvelun aukioloaikoina on myös mahdollisuus ottaa puhelimitse yhteys asiakaspalveluun. Lainanhakijan tulee olla Pikavippikoneen vaatimuksien mukaan 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva Suomen kansalainen, joka on luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Asiakkaalla tulee myös olla tili suomalaisessa pankissa ja julkinen matkapuhelinliittymä.

Hae Pikavippikone lainaa!

Pikavippikone lainaa lyhytaikaisia pienlainoja asiakkaille 20, 50, 100, 200, 300 tai 400 euroa. Laina-ajat ovat 14-30 päivää. 20-200 euron lainoihin voi valita takaisinmaksuajaksi joko 14 tai 30 päivää, 300-400 euron lainoissa laina-aika on automaattisesti 30 päivää. Maksuaika katsotaan alkaneeksi siitä päivästä kun asiakas saa lainasumman tililleen. Maksuajan pituus vaikuttaa takaisinmaksettavan summan suuruuteen. Esim. 20 eurona lainan takaisinmaksettava summa kuluineen ja korkoineen, 14 päivän maksuajalla on 27 euroa ja 30 päivän maksuajalla 29 euroa. 100 euron lainassa 14 vuorokauden maksuaika aiheuttaa takaisinmaksettavaa yhteensä 119 euroa, kun taas 30 päivän maksuaika keventää asiakkaan lompakkoa yhteensä 125 euroa. 400 euron lainassa maksuaika on aina 30 päivää ja takaisinmaksettavaa kertyy näin ollen 485 euroa. Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 913%-259% välillä. Kallein vuosikorko on 20 euron lainassa ja pienin 100 euron lainassa.

Lainoja voi hakea kerralla vain yhden ja edellinen laina tulee olla maksettuna Pikavippikoneelle ennen uuden hankintaa. Uusi asiakas hankkii itselleen käyttöön Pikavippikoneen nettisivuilla henkilökohtaisen PIN-tunnuksen. Tunnuksen saaminen edellyttää tunnistautumista palveluun verkkopankkitunnuksia käyttäen. Kun Pin-koodi on hankittu, se kannattaa pitää tallessa, koska sen avulla lainanhaku on jatkossa helppoa: lainaa voi hakea internethakemuksen lisäksi myös tekstiviestillä! Palveluun lainanhakutarkoituksessa lähetetyt viestit maksavat 2 euroa/kpl (hakuprosessi vaatii 2 tekstiviestiä) ja ne maksetaan matkapuhelinlaskussa muiden matkapuhelintuotteiden kanssa. PIN-koodi on voimassa myös seuraavilla lainanhakukerroilla, kuitenkin esim. osoitteen muuttuessa tunnistautuminen tulee tehdä uudestaan samoin kuin ensimmäiselläkin tunnistautumiskerralla. Sampo Pankin, Nordean, Säästöpankin ja Osuuspankin tileille lainattava summa siirtyy yleensä jopa muutamassa minuutissa, mutta muiden pankkien tileille yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Laskun asiakas saa kotiosoitteeseensa, se saapuu normaalisti n. 6 arkipäivän kuluessa lainaustilanteesta.

Mikäli Pikavippikoneen asiakas ei maksa lainaamansa summa eräpäivään mennessä takaisin, tämän lainasumma alkaa kerryttää viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen korvaamaan palvelulle kaikki maksun perinnästä tulevat kulut, kuten muistutuskirjeen hinta 5 euroa. Jos maksua ei suoriteta huomautuksista huolimatta, sen perintä siirtyy perintätoimistolla ja asiakas saa 60 päivän kuluttua eräpäivästä maksuhäiriömerkinnän luottotietoihinsa.

Kaiken kaikkiaan Pikavippikone on varsin asiallinen pienlaina-alan yrittäjä ja kuluiltaankin varsin kohtuullinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *